Social

Jeg er ny Glemt password

  • Da
  • En
Hands

Vær venlig at logge ind først

For at sikre, at alle anbefalinger er korrekte, beder vi dig om at logge ind før du kan skrive din anbefaling.

Modtag vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og rabatter på behandlinger


Om MyBestTreat

MyBestTreat er en del af Akasha Ventures

Læs mere om Vores hold

 
Velkommen til MyBestTreat
Hej, jeg hedder Ann og jeg har startet MyBestTreat – en hjemmeside hvor du kan finde den hjælp og support du har brug for omkring helse og sundhed for både krop og sjæl. MyBestTreat er et netværk, hvor man kan dele sine gode oplevelser og hjælpe andre finde de bedste behandlere. Det virker præcis som god gammeldags "mund til mund metode" eneste forskel er, at de gode ord bliver spredt til flere mennesker ved hjælp af nettet.
 

Det er gratis

MyBestTreat er en gratis internet service hvor du kan dele dine bedste erfaringer. Og med tiden når vi alle har delt vil du kunne finde de bedste behandlere, healere og terapeuter på alle områder – til både krop og sjæl. Det kan være alle slags behandlere – den eneste betingelse er at han eller hun virkelig har hjulpet.

 

Del dine erfaringer

Kender du en god hudlæge, en fantastisk homøopat, en god fysioterapeut eller en dygtig coach som virkelig har hjulpet dig? Så må du endelig fortælle om dem. Du vil kunne hjælpe os andre ved at dele dine erfaringer her på MyBestTreat. Dine anbefalinger er super værdifulde og vil hjælpe andre med at finde deres vej.


Jeg håber du vil bruge MyBestTreat og hjælpe med at gøre verden lidt bedre for os alle.
 
Tak fordi du vil være en del af denne vision.