Social

Jeg er ny Glemt password

  • Da
  • En
Hands

Vær venlig at logge ind først

For at sikre, at alle anbefalinger er korrekte, beder vi dig om at logge ind før du kan skrive din anbefaling.

Modtag vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og rabatter på behandlinger


FAQ

Anonymitet?
Du kan være fuldstændig anonym på MyBestTreat. Når du tilmelder dig, beder vi dig om at skrive dit rigtige navn og email. Vi skal kende dit navn for at sikre os, at alle er ærlige og virkelige. Første gang du logger på skal du blot klikke på "Rediger Profil" og sætte flueben ved "Jeg vil gerne være anonym" og vælge et brugernavn.
 
Linket fra emailen virker ikke, hvad gør jeg?
Linket i den email vi har sendt til dig er kun aktivt i en uge. Hvis linket allerede er udløbet kan du få et nyt ved at klikke "Glemt password" oppe i login feltet. Følg anvisningerne og vi sender dig et nyt link på email.
 
Jeg har mistet mit aktiveringslink, hvad gør jeg?
Hvis du mister linket kan du få et nyt ved at klikke på "Glemt password" oppe i login feltet. Følg anvisningerne og vi sender dig et nyt link på email.
 
Jeg er behandler, hvordan får jeg en profil her på MyBestTreat?
Du skal anbefales af en af dine klienter/patienter for at få en profil her på sitet. Så bed en af dine gode klienter om at anbefale dig her. Så snart du er blevet anbefalet, sender vi dig en email med instrukser om, hvordan du kommer igang
 
Hvad koster det at bruge MyBestTreat?
DET ER GRATIS FOR ALLE!!
 
Hvis du er behandler kan du oprete en professionel profil med: link til din hjemmeside, foto, tekst om dig og dit arbejde, pdf filer, links til bøger eller artikler eller video
 
Du er velkommen til at benytte vores online kalender, hvor du kan slå dine sessions op, dine workshops kurser og hold. Få online booking hvor dine kunder kan booke og ændre deres aftaler online. Bookingsystemet inkluderer påmindelsesemails i dagene op til aftalen og sms 4 timer før. Hver dag får du sendt en sms med den følgende dags aftaler. Du kan også oprette en BOOK NU knap på din egen hjemmeside.