Social

Jeg er ny Glemt password

  • Da
  • En
Hands

Vær venlig at logge ind først

For at sikre, at alle anbefalinger er korrekte, beder vi dig om at logge ind før du kan skrive din anbefaling.

Modtag vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og rabatter på behandlinger


Jeg er blevet anbefalet

MyBestTreat er et community lavet i kærlighed til alle de mennesker, som søger efter hjælp og i taknemmelighed til de behandlere og lærere, som hjælper os til at vokse og gro. 

 

Tillykke med at du er blevet anbefalet!

Med denne anbefaling har du nu mulighed for at markedsføre dig og blive synlig på MyBestTreat. Du skal bare følge anvisningerne i den email vi har sendt. Det er let at oprette en profil og det tager kun 10 minutter. 

 
Det er helt gratis at bruge MyBestTreat
Når du klikker på knappen nedenfor kan du helt gratis oprette en professionel profil med link til din hjemmeside, foto, tekst om dig og dit arbejde, pdf filer, links til bøger eller artikler eller video
 
Du er også velkommen til at benytte vores online kalender, hvor du kan slå dine sessions op, dine workshops kurser og hold. Få online booking hvor dine kunder kan booke og ændre deres aftaler online.
Læs mere under FAQ.
 
 
 
Linket fra emailen virker ikke, hvad gør jeg?
Linket i den email vi har sendt til dig er kun aktivt i en uge. Hvis linket allerede er udløbet kan du få et nyt ved at klikke "Glemt password" oppe i login feltet. Følg anvisningerne og vi sender dig et nyt link på email.
 
Klik på knappen herunder  - og tøv ikke med at skrive til mig på 

ann@mybesttreat.com

 hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp