Social

Jeg er ny Glemt password

  • Da
  • En
Hands

Vær venlig at logge ind først

For at sikre, at alle anbefalinger er korrekte, beder vi dig om at logge ind før du kan skrive din anbefaling.

Modtag vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og rabatter på behandlinger


For behandlere

Velkommen til MyBestTreat

Dette site er lavet til dig.

Her kan du promote og dokumentere dit arbejde og sørge for at du bliver fundet af Google hver gang nogen søger på netop dit felt.

Vi gør det nemt for dig at markedsføre dig online. Du kan vælge imellem en gratis profil eller købe en udvidet profil, hvor du kan fortælle om dit arbejde i tekst, billeder og video. Vi tilbyder også et fuldt online booking system så du ikke skal buge din tid på at tage telefoner og svare på emails.

Når du logger ind på din profil kan du kikke på "Få Anbefaling" og invitere dine klienter til at anbefalinger dig så andre mennesker kanhøre om dine gode resultater. Det virker præcis som god gammeldags "word of mouth" det bliver bare spredt til flere via nettet. Og anbefalingerne er sat op på en måde så de let kan findes på Google.

Hvordan får jeg en profil på BestTreat?
Kun de aller bedste behandlere bliver inviteret  - og du skal anbefales af en klient for at komme ind. Så bed en af dine gode klienter om at anbefale dig her. Så snart du er blevet anbefalet sender vi dig en invitation per email.

 

Kun de bedste treats
Det er vigtigt for mig at understrege at vi ikke accepterer negative kommentarer på MyBestTreat. Det er min klare overbevisning at kun de gode erfaringer er værd at dele - de erfaringer hvor klienten eller patienten virkelig har følt sig hjulpet og har fået det bedre. Negative kommentarer vil blive fjernet!


Vores mission er at håndtere din markedsføring for dig
- så du kan bruge din tid på det som er vigtigst: nemlig at behandle og hjælpe mennesker

Mange varme hilsner